WordPress

Vi bygger snygga, skräddarsydda hemsidor i WordPress till privatpersoner & företag.

Offertförfrågan

Vi behöver ditt samtycke.

Specialist på WordPress

Vi på Vumo är specialister på WordPress, världens största webbplattform/CMS. Vi arbetar med responsiva (mobilanpassade) mallar som vi sedan skräddarsyr enligt våra kunders önskemål och ändamål.

Tjänster inom WordPress

WordPress / WooCommerce

Vi bygger hemsidor till företag & privatpersoner. Kontakta oss och berätta vad för typ av hemsida ni vill ha, så hjälper vi er. Om ni redan har en hemsida byggd i WordPress kan vi vidareutveckla den befintliga. Företag som driver eller vill driva en E-handel kan få hjälp av oss att bygga webbutik i WooCommerce.

Drift & underhåll

Om ni vill ha hjälp med att underhålla er WordPress hemsida kan vi hjälpa er med detta på flera olika sätt. Vi kan underhålla er webbplats löpande med implementering av text och bilder, utseende- & designändringar, skapande av sidor, uppdatering av WordPress plugins och mycket mer.

Installation & konfiguration
Vi kan hjälpa er med installation och konfiguration av WordPress & plugins (tillägg).
Optimering

Vumo erbjuder flera tjänster inom optimering. Vi kan göra er hemsida i WordPress snabbare vilket är en typ av optimering, som även kan förbättra era chanser att hamna högre upp i sökresultaten.

Detta kan vi garantera

När ni anlitar oss på Vumo kan vi garantera att er WordPress hemsida kommer ha följande egenskaper:

Responsiv design

I syfte att skapa en bra användarupplevelse för den som besöker hemsidan, är det viktigt att hemsidan har en responsiv design, dvs att hemsidan anpassas efter olika skärmstorlekar och är mobilanpassad.

Unik layout & design

Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av att bygga hemsidor i WordPress. Vi skapar alltid unika layouts och design för att säkerställa att er hemsida inte kommer vara någon annan lik!

Sökmotoroptimering

Vi förbereder er hemsida att bli sökmotoroptimerad, även kallat SEO-anpassad & Google optimerad. Detta innebär att ni kommer ranka bättre i sökmotorer och således bringa in mer trafik.

Användarvänlighet

Användarvänlighet innebär, precis som namnet antyder, att upplevelsen för användarna/besökarna av er hemsida ska vara bra. Det är viktigt att er hemsida är enkel att navigera och använda.

Enkel hantering av hemsida

Alla hemsidor vi utvecklar är enkla att hantera efter leverans för våra kunder. Att skapa hemsidor är inte enkelt, men vi har gjort det enkelt för våra kunder att hantera deras hemsidor efter att vi har utvecklat dem!

Inga dolda avgifter

Givetvis dyker det inte upp några dolda avgifter när ni samarbetar med oss på Vumo. De kostnader vi presenterar, är de som du behöver betala – inget annat.

Vi kan bygga typ, allt.

Berätta för oss vilka funktioner ni vill ha på er hemsida!

Exempel på funktioner och tillägg vi erbjuder:

Webbutik WooCommerce

Vill ni driva en e-handel? Då hjälper vi er att bygga en e-handel/webbutik i WooCommerce, WordPress största och främsta e-handelsplattform.

Avancerade formulär

Vill ni ha avancerade formulär på er hemsida, t ex offertformulär, beställningsformulär eller liknande? Vi skapar avancerade formulär i WordPress på daglig basis!

Extra undersidor

Många av våra kunder är i behov av ett stort antal sidor på deras hemsidor. Vi bygger extra undersidor till förmånliga priser och det finns ingen gräns på hur många sidor vi kan skapa.

Nyhetsbrev

Att erbjuda besökarna på sin hemsida att anmäla sig till sitt nyhetsbrev, är ett populärt sätt att bringa in nya kunder. Om ni vill ha ett nyhetsbrev på er hemsida kan ni vara säkra på att vi bygger det åt er!

Extra språk

Möjligheten att växla mellan olika språk på en hemsida är A och O för företag som är verksamma i flera länder eller för bloggare som har läsare från alla världens hörn. Vi ser till att flerspråksstöd installeras på er hemsida om ni vill ha det!

Prioriterad support

Vi erbjuder prioriterad support till våra kunder som efterfrågar snabbare support och svar på ärenden.

Vad tycker våra kunder?

Erik

Målerifirma

”Vi kontaktade Vumo eftersom vi kände ett stort behov av att investera i en ny, bättre hemsida för vår målerifirma. Vår nya hemsida blev långt över våra förväntningar. Kan verkligen rekommendera Vumo.”

Emilie

Portfolio

”Jag är väldigt nöjd med min hemsida som Vumo hjälpte mig att ta fram, den blev precis som jag hade tänkt mig!”

Jeanette

Advokatbyrå

”Vi behövde en professionell hemsida för vår advokatbyrå och hemsidan behövde vara enkel att administrera. Vumo lyckades leverera på alla våra punkter.”

Per

Flyttbolag

”Vi är ett flyttbolag och lät Vumo skapa en ny hemsida till oss i WordPress. Vi är väldigt nöjda med resultatet, vi har många fler kunder idag jämfört med tidigare. Tack!”

Mats

Personlig blogg

”Jag har länge velat driva en personlig blogg på nätet och Vumo hjälpte mig skapa en blogg i WordPress. Tummen upp!”

WordPress Guide

Vill ni veta mer om WordPress? Vad roligt!

Då kan denna WordPress Guide vara någonting för er!

Driver ni redan en WordPress hemsida? Här ger vi 10 enkla tips på hur ni kan göra er hemsida snabbare!

Vill ni skapa en hemsida på egen hand? Här kan ni läsa hur man installerar wordpress.

Vumo bygger er hemsida!

På jakt efter någon som kan hjälpa er att bygga en ny hemsida i WordPress? Då har ni hamnat helt rätt. Hör av er till oss!

Vi behöver ditt samtycke.