Ny hemsida

Behöver du en ny hemsida i WordPress, det mest populära och bästa verktyget för att bygga en hemsida? Då har du hamnat helt rätt!

Offertförfrågan

Vi behöver ditt samtycke.

Ny hemsida för ditt företag

Vi bygger en ny hemsida för ditt företag till ett bra pris. Vumo är en expert på att bygga hemsidor och vi hjälper dig att bygga en ny hemsida med egen design oavsett vilken bransch ditt företag är verksamt inom.

Tjänster inom WordPress

WordPress / WooCommerce
Vumo bygger nya hemsidor i WordPress till företag inom alla branscher. Kontakta oss redan idag och berätta vad för typ av ny företagshemsida ni vill ha, så hjälper vi er. Om ni redan har en hemsida byggd i WordPress så kan vi bygga vidare på den befintliga. Företag som driver eller vill driva en E-handel kan få hjälp av oss att bygga webbutik i WooCommerce.
Drift & underhåll
Vill ni ha hjälp med att underhålla er WordPress hemsida? Då kan vi hjälpa er med detta på flera olika sätt. Vi kan underhålla er webbplats löpande med implementering av text och bilder, utseende- & designändringar, skapande av sidor, uppdatering av WordPress plugins och mycket mer.
Installation & konfiguration

Behöver ni hjälp med att installera WordPress? Vi hjälper er gärna med installation och konfiguration av WordPress & plugins (tillägg).

Optimering
Vumo erbjuder flera tjänster inom optimering. Vi kan göra er hemsida snabbare vilket är en typ av optimering, som även kan förbättra era chanser att hamna högre upp i sökresultaten.

Vi är även experter på SEO, (Sökmotoroptimering) och med hjälp av vår expertis inom detta område kan vi öka er närvaro online och hjälpa er att ranka högre i sökresultaten.

Detta kan vi garantera

När ni anlitar oss på Vumo kan vi garantera att er WordPress hemsida kommer ha följande egenskaper:

Responsiv hemsida

Det är väldigt viktigt att er hemsida har en responsiv design, i syfte att skapa en bra användarupplevelse för den som besöker hemsidan. Detta innebär att er nya hemsida är mobilanpassad och anpassas till alla möjliga skärmstorlekar.

Egen design & layout

Vi har lång erfarenhet av att bygga hemsidor i WordPress till företag & privatpersoner. Varje hemsida vi bygger har en egen design och struktur i syfte att hemsidan ska passa just ditt varumärke och dina ändamål.

Sökmotoroptimering

Vi förbereder er nya hemsida att bli sökmotoroptimerad, även kallat SEO-anpassad & Google optimerad. Detta innebär att ni kommer ranka betydligt bättre i sökmotorer och således bringa in mer trafik.

Användarvänlig

Att en hemsida är användarvänlig innebär, precis som namnet antyder, att upplevelsen för den som besöker er hemsida ska vara bra. Det är viktigt att er hemsida är lättnavigerad och enkel att använda.

Hantera din hemsida

Alla hemsidor vi utvecklar är enkla att hantera efter leverans för våra kunder. Att skapa hemsidor är inte enkelt, men vi har gjort det enkelt för våra kunder att hantera deras hemsidor efter att vi har utvecklat dem!

Inga dolda avgifter

När ni samarbetar med oss på Vumo kan ni vara säkra på att det inte kommer att dyka upp några plötsliga extraavgifter som ni inte hade räknat med. De kostnader vi presenterar, är de som du behöver betala – inget annat.

Vi bygger allt.

Vilka funktioner vill ni ha på er hemsida?

Några exempel på funktioner och tillägg vi erbjuder:

Webbutik WooCommerce

Drömmer ni om att driva en e-handel? Vi hjälper er att bygga en e-handel/webbutik i WooCommerce, WordPress största och främsta e-handelsplattform.

Avancerade formulär

Vill ni ha avancerade formulär på er hemsida, t ex offertformulär, beställningsformulär eller liknande? Vi skapar avancerade formulär i WordPress på daglig basis!

Extra undersidor

Många av våra kunder är i behov av ett stort antal sidor på deras hemsidor. Vi bygger extra undersidor till förmånliga priser och det finns ingen gräns på hur många sidor vi kan skapa.

Nyhetsbrev

Att erbjuda besökarna på sin hemsida att anmäla sig till sitt nyhetsbrev, är ett populärt sätt att bringa in nya kunder. Om ni vill ha ett nyhetsbrev på er hemsida kan ni vara säkra på att vi bygger det åt er!

Extra språk

Möjligheten att växla mellan olika språk på en hemsida är A och O för företag som är verksamma i flera länder eller för bloggare som har läsare från alla världens hörn. Vi ser till att flerspråksstöd installeras på er hemsida om ni vill ha det!

Prioriterad support

Vi erbjuder prioriterad support till våra kunder som efterfrågar snabbare support och svar på ärenden.

Våra kunder får ordet

Erik

Målerifirma

”Vi kontaktade Vumo eftersom vi kände ett stort behov av att investera i en ny, bättre hemsida för vår målerifirma. Vår nya hemsida blev långt över våra förväntningar. Kan verkligen rekommendera Vumo.”

Emilie

Portfolio

”Jag är väldigt nöjd med min hemsida som Vumo hjälpte mig att ta fram, den blev precis som jag hade tänkt mig!”

Jeanette

Advokatbyrå

”Vi behövde en professionell hemsida för vår advokatbyrå och hemsidan behövde vara enkel att administrera. Vumo lyckades leverera på alla våra punkter.”

Per

Flyttbolag

”Vi är ett flyttbolag och lät Vumo skapa en ny hemsida till oss i WordPress. Vi är väldigt nöjda med resultatet, vi har många fler kunder idag jämfört med tidigare. Tack!”

Mats

Personlig blogg

”Jag har länge velat driva en personlig blogg på nätet och Vumo hjälpte mig skapa en blogg i WordPress. Tummen upp!”

WordPress Guide

Vill ni veta mer om WordPress? Vad roligt!

Då kan denna WordPress Guide vara någonting för er!

Driver ni redan en WordPress hemsida? Här ger vi 10 enkla tips på hur ni kan göra er hemsida snabbare!

Vill ni skapa en hemsida på egen hand? Här kan ni läsa hur man installerar wordpress.

Vumo bygger er nya hemsida!

Låt oss bygga er nya hemsida! Kontakta oss idag så pratar vi vidare.

Vi behöver ditt samtycke.