Hemsida Företag

Vi bygger en professionell hemsida till ert företag, till ett bra pris.

Offertförfrågan

Vi behöver ditt samtycke.

Hemsida till ert Företag

Anlita oss så bygger vi en ny hemsida till ert företag till ett bra pris. Vi på Vumo har lång erfarenhet av att bygga hemsidor till företag inom olika branscher.

Tjänster inom WordPress

WordPress / WooCommerce
Vi bygger nya hemsidor i WordPress till företag inom alla branscher. Vad för typ av hemsida vill ni ha till ert företag? Hör av er till oss så pratar vi vidare. Har ni redan en hemsida i WordPress som ni vill bygga vidare på? Då hjälper vi gärna till. Om ni vill driva en E-handel kan vi hjälpa er att bygga en webbutik i WooCommerce.
Drift & underhåll
Vill ni ha hjälp med att underhålla er WordPress hemsida? Då kan vi hjälpa er med detta på flera olika sätt. Vi kan underhålla er webbplats löpande med implementering av text och bilder, utseende- & designändringar, skapande av sidor, uppdatering av WordPress plugins och mycket mer.
Installation & konfiguration

Behöver ni hjälp med att installera WordPress? Vi hjälper er gärna med installation och konfiguration av WordPress & plugins (tillägg).

Optimering
Vumo erbjuder flera tjänster inom optimering. Vi kan göra er hemsida snabbare vilket är en typ av optimering, som även kan förbättra era chanser att hamna högre upp i sökresultaten.

Vi är även experter på SEO, (Sökmotoroptimering) och med hjälp av vår expertis inom detta område kan vi öka er närvaro online och hjälpa er att ranka högre i sökresultaten.

Viktiga egenskaper

Det är viktigt att hemsidan vi bygger till ert företag har de egenskaper som krävs av en modern hemsida, dvs att den har en responsiv design, är användarvänlig och mycket mer. Vi garanterar att er WordPress hemsida kommer att ha dessa egenskaper!

Responsiv hemsida

Moderna hemsidor ska alltid vara responsiva, i syfte att besökare ska ha en bra användarupplevelse. Responsivitet innebär att er företagshemsida anpassas till olika skärmstorlekar.

Unik design

Vi har lång erfarenhet av att bygga hemsidor till företag & privatpersoner. Alla hemsidor vi bygger har en egen, unik design som passar just ditt varumärke och dina ändamål.

SEO

Vi förbereder er nya hemsida att bli sökmotoroptimerad, även kallat SEO-anpassad & Google optimerad. Detta innebär att ni kommer ranka betydligt bättre i sökmotorer och således bringa in mer trafik.

Användarvänlig

Att en hemsida är användarvänlig innebär, precis som namnet antyder, att upplevelsen för den som besöker er hemsida ska vara bra. Det är viktigt att er hemsida är lättnavigerad och enkel att använda.

Hantera din hemsida

Alla hemsidor vi utvecklar är enkla att hantera efter leverans för våra kunder. Att skapa hemsidor är inte enkelt, men vi har gjort det enkelt för våra kunder att hantera deras hemsidor efter att vi har utvecklat dem!

Inga dolda avgifter

När ni samarbetar med oss på Vumo kan ni vara säkra på att det inte kommer att dyka upp några plötsliga extraavgifter som ni inte hade räknat med. De kostnader vi presenterar, är de som du behöver betala – inget annat.

Funktioner till er hemsida

Vilka funktioner vill ni ha på er hemsida?

Här är några exempel på funktioner och tillägg vi kan lösa:

Webbutik WooCommerce

Om ni vill starta en e-handel kan vi bygga en webbutik med hjälp av WooCommerce, WordPress största och främsta e-handelsplattform.

Avancerade formulär

Vi skapar avancerade formulär i WordPress på daglig basis. Vi kan skapa allt från offertformulär till beställningsformulär och mer.

Extra undersidor

Om ni är i behov av ett stort antal sidor på er företagshemsida kan vi självklart hjälpa er med det. Det finns ingen gräns på hur många sidor vi kan skapa.

Nyhetsbrev

Låt era kunder anmäla sig till ert nyhetsbrev! Det är ett populärt och utmärkt sätt att bringa in nya kunder. Om ni vill ha ett nyhetsbrev på er hemsida så löser vi det.

Extra språk

Flerspråksstöd, dvs att det finns en möjlighet att växla mellan olika språk på hemsidan, är ett måste för globala företag eller för bloggare som har läsare från alla världens hörn.

Hemsida Företag Kostnad

För att få reda på hur mycket er företagshemsida kommer att kosta kan ni använda vårt formulär för offertförfrågan här ovan alternativt kontakta oss genom vårt kontaktformulär här nedan.

Kunderna får ordet

Erik

Målerifirma

”Vi kontaktade Vumo eftersom vi kände ett stort behov av att investera i en ny, bättre hemsida för vår målerifirma. Vår nya hemsida blev långt över våra förväntningar. Kan verkligen rekommendera Vumo.”

Emilie

Portfolio

”Jag är väldigt nöjd med min hemsida som Vumo hjälpte mig att ta fram, den blev precis som jag hade tänkt mig!”

Jeanette

Advokatbyrå

”Vi behövde en professionell hemsida för vår advokatbyrå och hemsidan behövde vara enkel att administrera. Vumo lyckades leverera på alla våra punkter.”

Per

Flyttbolag

”Vi är ett flyttbolag och lät Vumo skapa en ny hemsida till oss i WordPress. Vi är väldigt nöjda med resultatet, vi har många fler kunder idag jämfört med tidigare. Tack!”

Mats

Personlig blogg

”Jag har länge velat driva en personlig blogg på nätet och Vumo hjälpte mig skapa en blogg i WordPress. Tummen upp!”

WordPress Guide

Är ni nyfika på vad WordPress är?

Då kan denna WordPress Guide vara någonting för er!

Driver ni redan en WordPress hemsida? Här ger vi 10 enkla tips på hur ni kan göra er hemsida snabbare!

Vill ni skapa en hemsida på egen hand? Här kan ni läsa hur man installerar wordpress.

Vi bygger er företagshemsida

Vumo är en expert på att bygga företagshemsidor i WordPress. Kontakta oss idag så pratar vi vidare!

Vi behöver ditt samtycke.